blank

Dodela stipendija talentovanim učenicima!

Fondacija “Profesura” pod pokroviteljstvom Politehničke škole Subotica, organizuje nagradni konkurs „Razglednica sa raspusta“ za sve učenike osnovnih i srednjih škola opštine Subotice.

blank
foto: Fondacija “Procesura”

Nagradnom konkurs otvoren je do 25. septembra ove godine, a po jedna digitalna fotografija u visokoj rezoluciji koja je sačinjena na letnjem raspustu, može da se pošalje na mejl professura53@gmail.com.

Svi radovi će biti izloženi na dobrotvornoj donatorskoj izložbi u elektronskoj i štampanoj formi početkom oktobra meseca ove godine.

Najtalentovanije učenike očekuju vredne nagrade. Cilj Fondacije “Profesura” i Politehničke škole Subotica je da obezbeđivanje mogućnosti i prostora za izražavanje identiteta, emocija, umetničkih kvaliteta kroz saradnju, druženje i zajednički rad školaaca u segmentu humanitarnih aktivnosti, kaže se u saopštenju Fondacije “Procesura” koje potpisuje Stela Šarović, profesorka srpskog jezika i književnosti i osnovačica fondacije.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.