blank

Humanitarne aktivnosti za Leonu, Melindu i Lea

blank

Klubovi roditelja i nastavnika osnovnih škola „Sonja Marinković“, „Ivan Milutinović“, „Ivan Goran Kovačić“ i „Matko Vuković“ u Subotici saopštili su da pod pokroviteljstvom Gradskog kluba roditelja i nastavnika „Partnerski za obrazovanje – Subotica“ organizuju humanitarnu akciju „Red je da staneš u red za život״ za prikupljanje novčane pomoći Melindi Sabo, Leu Miliću i Leoni Kovač.

Organizovali su humanitarni bazar, akciju i humanitarno druženje u igraonici „Panda“.

Humanitarni bazar će biti održan sutra, s početkom u 10 časova na šetalištu Prozivka pored „Gabrić ćuprije“ i trajaće do 17 časova. Najavljeni su kulturni program i dečje priredbe, kao i prodaja predmeta prilagođenih dečjem uzrastu.

Humanitarna akcija održaće se u nedelju 30. oktobra sa početkom u 10 časova, ispred Narodnog pozorišta u Subotici i trajaće do 17 časova. Kako su naveli, program će uključiti raznovrsne kulturne aktivnosti, a ponuda na štandovima uključiće prodaju koja će biti veoma zanimljiva odraslima.

Treća aktivnost je humanitarno druženje u igraonici „Panda״, gde će decu zabavljati animatori. Igraonica se nalazi u Mihovila Pavleka Miškina 38, a druženje je zakazano za subotu 5. 11. od 12 do 15 časova.

Oni su pozvali Subotičane da sa svojom decom učestvuju u akciji prikupljanja pomoći u što većem broju.

Sva prikupljena sredstva biće podeljena na tri jednaka dela i uplaćena na Melindin, Leov i Leonin žiro račun u okviru Humanitarne fondacije „Budi human“, poručili su roditelji.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.