blank

Državljanin Srbije od Beča do Subotice putovao automobilom za kojim se traga

Mađarska policija je na graničnom prelazu Tompa – Kelebija kod Subotice, na izlazu iz Mađarske, zaplenila automobil kojim je upravljao državljanin Srbije, jer su vlasti Austrije raspisale međunarodnu potragu za tim vozilom.

blank
Foto: Subotičke.rs

Automobil je zaplenjen, a vozač koji je iz Srbije, brani se sa slobode i saslušan je kao osumnjičeni za krivično delo zloupotrebe jedinstvenog registarskog broja.

„Državljanin Srbije (29) se 24. februara prijavio za izlazak iz zemlje na graničnom prelazu Tompa. Carinski službenik je proverio dokumenta vozača plave ‘mazde’, kao i vozilo. Tada je otkriveno da su registarske tablice automobila prvobitno bile izdate za drugi automobil“, objavila je danas mađarska policija na svom sajtu.

Uz to su pripadnici Granične policije proverili i broj šasije i utvrdili da je u Austriji raspisana međunarodna potraga za tim automobilom, te je zaplenjen.

Izvor: police.hu, Beta, N1

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 25. kolo

Proteklog vikenda na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani su mečevi 25. kola. Tavankut je u slavio na svom terenu protiv Vinogradara, dok je Udarnik

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.