blank

Državno prvenstvo i SEEOOC regata na Paliću

Od 9. do 12. maja Jedriličarski klub Palić organizuje Državno prvenstvo i SEEOOC regatu na Palićkom jezeru.

blank
Foto: Jedriličarski klub Palić

Sezona jedrenja na Palićkom jezeru uz 16. izdanje SEEOOC regate, koja je ujedno i Državno prvenstvo za klasu Optimist, a takmičari će se boriti za prestižne titule na ovom međunarodnom takmičenju.

Najbolji jedriličari iz Jugoistočne Evrope okupupiće se na Paliću.

SEEOOC regata okuplja talentovane jedriličare iz Srbije, Crne Gore, Mađarske, Slovačke, Hrvatske i Makedonije, nudeći im jedinstvenu platformu da pokažu svoje veštine i taktike na Palićkom jezeru.

Očekuje se napeta borba za titulu u klasi Optimist, gde će se mladi takmičari suočiti sa izazovima vetra i talasa, boreći se za svaki centimetar prednosti.

Osim uzbudljivih trka na vodi, SEEOOC regata nudi i bogat program zabave i druženja za sve učesnike i navijače. Poseban fokus je na najmlađima, s brojnim edukativnim sadržajima i aktivnostima vezanim za jedrenje i zaštitu životne sredine a biće održane i bogate tombole.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 27 stepeni Celzijusa. Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »
blank

Sportska dešavanja za vikend

Program sportskih dešavanja za vikend: Pročitaj još “Blacks” domaćin poslednjeg turnira u sezoni Žarko Lazetić najbolji trener Superlige Luka Capan prvo pojačanje TSC-a TSC pokreće

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.