blank

Dva poraza i pobeda Bajmočana

blank

Protekli sportski vikend protekao je u znaku dva poraza i jedne pobede Bajmočana. U komšijskom derbiju Područne lige, Radnički 1905 poražen je na svom terenu od Đurđina 2:3 (0:0).

Poveli su Bajmočani preko Srđana Rajića kog je odlično uposlio Uroš Maravić. Ipak, Đurđin stiže do izjednačenja preko Nenada Vukovića, ali i do preokreta zahvaljujući Davoru Skenderoviću.

Bajmočani nisu odustali, pa nakon izvođenja kornera, preko Borisa Šopera, izjednačuju na 2:2. U poslednjim sekundima utakmice, Dražena Matković iz Đurđina iz “kontre” stavlja tačku na utakmicu.

Za razliku od seniora, kadeti Radničkog 1905 su imali više uspeha. Sa 8:0 deklasirali su Preporod iz Novog Žednika.

Najefikasniji je bio Nikola Todorović sa tri pogodka. Slede Sebastijan Petrović i Strahinja Spasić sa po dva i Predrag Jovanović sa jednim pogotkom.

U Futsal ligi Vojvodine, “Leteći Bajmočani” poraženi su od Vrbasa sa 4:7 (2:4).

Poveli su Bajmočani u prvom minutu, preko Zdrava Maravića i najavili uzbudljivu utakmicu sa dosta golova.

Vrbščani ubrzo preokreću rezultat u svoju korist, preko Stefana Marojevića i Filipa Jakšića. Uspeli su Bajmočani da stignu do izjednačenja preko Marjana Cvetkovića, ali Vukašin Avdalović i Lazar Radanović dovode Vrbašane u vođstvo od 4:2.

Ekipa iz Bajmoka pokazuje zube i izjednačava na 4:4, opet preko Marjana Cvetkovića kome se na listi strelaca pridružuje Veljko Stojanović.

Ipak, u nedostatku bolje fizičke pripremljenosti, Bajmočani primaju još tri pogodka. Raspoloženi su bili Vukašin Avdalović sa još dva i Lazara Radanović sa još jednim postignutim golom.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 25. kolo

Proteklog vikenda na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani su mečevi 25. kola. Tavankut je u slavio na svom terenu protiv Vinogradara, dok je Udarnik

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.