blank

Ekonomija u kontejneru (VIDEO)

YouTube video

Za sve ljubitelje ekonomije i ekonomskih pitanja, sve odgovore možete naći u kontejneru ispred ove eminentne obrazovne ustanove.

Fertilitet pedesetih godina, popis stanovništva polovinom prošlog veka, uspeh u ekonomiji i svetu, veliki broj tema iz oblasti ekonomije, sve to i još mnogo više nalazi se ispred zgrade fakulteta.

Nesporno je da zaposleni prave prostor za nova izdanja ekonomskih dostignuća, obzirom da se među knjigama mogu naći i počeci programiranja koji su do sad prevazidjeni, ali sigurno je da deluje depresivno kad dve tone knjiga koje su nekad bile okosnica ekonomskog razvoja, sada leže na gomili i čekaju svoju sudbinu.

Samo danas je izbačeno dve tone, isto toliko i juče, a među njima našlo se preko 50 doktorskih disertacija, knjiga o marksizmu, Kapital Karla Marksa u svim tomovima, svetska ekonomska geografija i još mnogo mnogo više.

Sigurna sam da se neke nalaze pohranjene za čuvanje u arhivama, ali deluje poražavajuće kad se četiri tone znanja nađu u kontejneru.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sportska dešavanja za vikend

Program sportskih dešavanja za vikend: Petak: Muška odbojka: Superliga, Spartak – Vojvodina, Hala sportova, 19 časova. Pročitaj još Izložba “Vesnici haosa” sutra u Hardwired udruženju

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.