blank

MKK “Spartak Office Shoes” danas protiv “Kansai Helios Domžale”

Košarkaši “Spartak Office Shoes” danas od 18 časova u Hali sportova igraju prvi meč NLB ABA 2 lige protiv ekipe “Kansai Helios Domžale”. Tim povodom na konferenciji za medije prisutnima su se obratili trener Subotičana Vladimir Đokić i plejmejker Aleksandar Cvetković.

blank
Foto: Subotičke.rs

Trener ekipe Vladimir Đokić kao i igrači jedva čekaja da meč počne i nada se prvoj pobedi.

“Dobili smo utakmicu u Kraljevu što je jako bitno da bismo danas u meč ušli sa mnogo samopouzdanja. Jako smo motivisani, jako smo željni utakmica u Subotici i očekujemo ispunjenu halu. Helios je jako kvalitetan tim, igrao je finale prošle godine i ima iskustvo igranja u ovoj ligi, ali je bitno da mi uđemo motivisani u meč i da budemo hrabri. Učinićemo sve da dobijemo ovaj meč”, istakao je strateg Subotičana.

blank
Foto: Subotičke.rs

Najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku, Aleksandar Cvetković, sanirao je povredu i trudiće se da da veliki doprinos u današnjem duelu.

“Što se tiče nas igrača, mi smo jako motivisani i svi jedva čekamo da istrčimo na teren. Imao sam peh da sam se povredio na početku priprema i nisam dugo bio u treningu. Pokušavam da radim svaki dan i da se sutra pokažem svoje pravo lice i pomognem timu”, rekao je plejmejker Spartaka.

blank
Foto: Subotičke.rs

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas sunčano i toplo

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 27 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu uticati relativno povolјno

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.