blank

Filip Barna: “Jedva čekamo sutrašnji meč”

Košarkaši Spartak Office Shoes-a sutra igraju revanš meč finala plej-ofa NLB ABA 2 lige protiv Vojvodine MTS. Na konferenciji za medije svoja očekivanja izneli su kapiten tima Filip Barna i strateg Vladimir Jovanović.

blank
Foto: Subotičke.rs

“Očekuje nas revanš meč protiv Vojvodine na našem terenu. U prvom meču držali smo se dobro sve do pred kraj meča kada se desio pad u igri i Vojvodina je to iskoristila da se uđe u neizvesnu završnicu. U sutrašnji meč ulazimo maksimalno motivisani i spremni, atmosfera u ekipi i eneregija su na vrhuncu i svi jedva čekaju da meč počne. Pozvao bi publiku da fer i sportski navija i da nam bude šesti igrač”, rekao je kapiten Spartaka Filip Barna.

Trener ekipe, Vladimir Jovanović je istakao da se obe ekipe dobro poznaju i da su imale kontinuitet u toku cele sezone.

“Jako se dobro poznajemo, dva dobra tima koja su imala dobre i zapažene rezultate. Mislim da smo sada baš tamo gde smo i planirali da budemo i sutra rešavamo svoju sudbinu protiv jednog dobrog tima. Sutra će biti puna hala i drago mi je što se košarka vratila na jedan pravi način u Suboticu”, zaključio je Vladimir Jovanović.

Hala sportova će sutra biti otvorena od 17 časova i 30 minuta, a sve karte su rasprodate.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 25 stepeni Celzijusa. Očekuje se nešto povolјnija biometeorološka situacija.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.