blank

Radnički kiksnuo u Turiji

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka izgubili su sa 2:1 (0:0) na gostovanju u Turiji protiv Mladosti u okviru 27. kola Vojvođanske lige grupa Sever.

blank
Foto: Subotičke.rs

Ovim porazom su Bajmočani tri kola pre kraja sezone na Vojvođanskom Severu sveli šanse na minimum što se tiče plasmana na drugu poziciju koja vodi u baraž za popunu Srpske lige grupa Vojvodina.

Strelci: Vinović 67., Grgić 78. minut za Mladost, Vukelić 87. minut za Radnički.

Mladost: Barkoci, Vidović, Jojkić, Šijačić, Radović, Kozomora, Ćulibrk, Grgić, Gašić N., Sel, Gašić S. Igrali su još: Vinović, Petrović, Ikrašev.

Radnički: Lebović S., Lebović L., Maravić, Tosnberger D., Kolak, Kujunžić, Stojanović, Ljubojčić, Miletić, Šimić Vukelić. Igrali su još: Lukić, Babić, Petrović, Orčić, Tosnberger F.

Radnički je u ovom meču propustio nekoliko izglednih situacija. Kazna za promašaje stigla je u 67. minutu, a nedugo zatim na semaforu je stajalo 2:0 u korist domaćina.

Do kraja meča Radnički je uspeo samo da ublaži poraz u samom finišu kada je defanzivac Vukelić pogodio mrežu Barkocija.

Do kraja prvenstva ostalo je još tri kola, a u narednom Bajmočani na svom terenu dočekuju ekipu Hajduka iz Stapara koja je u ovom kolu pretrpela poraz kod kuće od Hercegovca iz Gajdobre.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.