blank

Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli u petak

Ispostava Bačka Topola subotičke Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u petak, 17. maja, od 10 do 13 časova, u Domu kulture u Bačkoj Topoli, Glavna ulica broj 12.

blank
Foto: Subotičke.rs

Dolazak na manifestaciju najavilo je 22 poslodavaca koji su prijavili potrebu za zapošljavanjem preko 230 radnika različitih obrazovnih profila, što je dobra prilika za nezaposlene da pronađu adekvatno zaposlenje kako u svom osnovnom, tako i u alternativnom zanimanju.

Traženi će biti: operateri u proizvodnji sa završenom osnovnom školom u oblasti mašinske, elektro, građevinske, tekstilne i prehrambene industrije, zavarivači, bravari, operateri na CNC mašinama, operateri u proizvodnji proizvoda od plastike i gume, kao i proizvoda električne i elektronske opreme za auto industriju, viljuškaristi, traktoristi, administrativni radnici i konsultanti prodaje, magacioneri, prodavci, radnici obezbeđenja, vozači sa C kategorijom, točioci goriva, kasiri, farbari, stolari, mašinski, elektro i građevinski inženjeri i inženjeri zaštite bilja, agronomi.

Nezaposlenima je na Sajmu zapošljavanja omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca kako bi im se predstavili i izneli svoje profesionalne karakteristike, ostavili dobar utisak i predali im svoje radne biografije (CV) i prijave za zaposlenje, po mogućstvu i za veći broj radnih mesta.

U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju njihove radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore, ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.