blank

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka započeli pripreme

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka započeli su pripreme za nastavak sezone u Vojvođanskoj ligi grupa „Sever”. Pripreme su zvanično počele 16. januara, a na prozivci šefa struke Nenada Florina pojavilo se 30 igrača koji su upoznati sa planom i programom priprema.

blank
FK Radničnki 1905

Radnički je prvi deo polusezone završio na 5. mestu i sakupio 26 bodova što upravu kluba i navijače veoma raduje. 

„Ambicije kluba su da zadržimo mesto u gornjem delu tabele, da se prikupi što više bodova, jer bismo time postigli veliki uspeh nakon povratka u Vojvođansku ligu. Takođe jedan od glavnih ciljeva je da se deci iz škole fudbala pruži što veća šansa, da se afirmišu i budu budući nosioci ekipe”,istakao je predsednik kluba, Aleksandar Janjić.

Klub su napustili: Rajić Srđan (slobodan) i Lenđel David (Mala Bosna), a za sada su pojačali Glišić Luka (Bački Jarak), Vujić Alen (Tavankut), Kujundžić Bojan (Tavankut), Miletić Strahinja (Preporod) i Šimić Davor (FC Borota).

Prvom timu su još priključeni i mladi igrači iz omladinskog pogona: Bokić Bogdan, Petrović Mladen, Radulović Luka, Latas Uroš, Penzeš Igor i Penzeš Filip.

Radnički ce odigrati 5 pripremnih utakmica:

1. Radnički Bajmok – Solunac Karađorđevo 28. januara u 13 časova
2. Sloga Čonoplja – Radnički Bajmok 04. februara u 13 časova
3. Stanišić – Radnički Bajmok 11. ili 12. februara u 13 časova
4. Radnički Bajmok – Sloga Čonoplja 18. februara u 13 časova
5. Radnički Bajmok – Đurđin 26. februara u 13 časova (generalna proba)

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 1 do 8 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija se pobolјšava na severu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.