blank

Full Feel ubedljiv na svom terenu (VIDEO)

YouTube video

Futsaleri Full Feel-a slavili su u okviru 13. kola Futsal lige Vojvodine protiv Nove Pazove rezultatom 10:5 (3:2). Subotičani su odigrali odličan meč i u potpunosti nadigrali goste koji su ih jesenas savladali istim rezultatom.

Strelci: Sedlić 8., 26., 31., Nosković 9., 21., 29., Ivković 10., Rapaić 28., 32., Trbojević 33. minut za Full Feel, Čavić 6., 37., Draganić 12., 32., Tomašević 36. minut za Novu Pazovu.

Full Feel: Mitrović, Ivković, Sedlić, Rapaić, Nosković, Kurušić, Trbojević.

Nova Pazova: Trivić, Čavić, Čečarić, Popović, Tomašević, Draganić, Marić, Todorović.

blank
Foto: Subotičke.rs

Malo su opuštenije domaćini ušli u meč što su gosti kaznili i rano poveli, ali je to razbudilo Subotičane koji su zaigrali angažovanije i sa željom da osvoje sva tri boda.

Skraćeni roster domaće ekipe mogao ih je koštati, ali su pametnom igrom i racionalnom potrošnjom energije uspeli svih 40 minuta da odigraju na nivou.

Gosti nisu imali rešenja za raspoloženog Noskovića i Sedlića koji su pravili velike probleme pred golom Trivića, dok je Ivković komandovao domaćom odbranom.

Nakon meča svoje viđenje utakmice i utiske izneo je futsaler domaće ekipe Luka Trbojević koji je bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

U narednom kolu, koje je ujedno i poslednje u ovoj sezoni, Full Feel će gostovati u Novom Bečeju gde će snage odmeriti sa ekipom Tise.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.