blank

GO SSP i dalje traži smenu direktora JP “Subotica – Trans” (VIDEO)

YouTube video

Jedna od tačaka na 43. Sednici Gradske skupštine koja će se održati 1. februara biće odluka o pokretanju postupka određivanja modela finansiranja u cilju realizacije projekta javno – privatnog partnerstva radi komunalne delatnosti gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji grada Subotice.

Predlagač je Gradsko veće, podsetili su juče Robert Šebek i Laslo Čisar ispred Gradskog odbora Stranke slobode i pravde i iskazali nezadovoljstvo povodom afera vezanih za JP “Subotica-trans”, optužujući direktora ovog preduzeća Dejana Ljubisavljevića za nestručno vođenje firme.

blank
Foto: Subotičke.rs

Stranka slobode i pravde je na jučerašnjoj pres konferenciji dala Gradskoj upravi rok od nedelju dana da povuku sa sednice grada “spornu tačku sa dnevnog reda”, a vezanu za projekat o javno – privatnom partnerstvu “Subotica-transa”, da se pokrene smena direktora ovog preduzeća, Dejana Ljubisavljevića.

Ako se ne uvaže ovi zahtevi, SSP će preduzeti odgovarajuće akcije sa jednim jedinim ciljem, a to je da se sačuva “Subotica-trans”, preduzeće sa tradicijom od 127 godina, rečeno je na pres konferenciji.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 14 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.