blank

Goleada na TSC Areni

Fantastičan meč viđen je sinoć u Bačkoj Topoli na otvaranju nove sezone Super lige, pred oko 4.000 gledalaca. TSC i Partizan odigrali su 3:3 (2:2) u meču kojeg je obeležilo tri dosuđena jedanaesterca i pogodak TSC-a u poslednjem minutu.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Antonić 12., Đakovac 45., Stojić 96. minut za TSC, Natho 40., Belić 42., Saldanja 79. minut za Partizan.

TSC: Ilić, Antonić, Stojić, Ćalušić, Cvetković, Kuveljić, Đakovac, Stanić, Petrović, Jovanović, Pantović. Igrali su još: Mirčevski, Rakonjac, Radin, Ćirković.

Partizan: Stefanović, Filipović, Marković, Ilić, Antić, Belić, Kanute, Severina, Natho, Mening, Nikolić. Igrali su još: Šćekić, Baždar, Kalulu, Pantić, Saldanja.

TSC i Partizan odigrali su na startu nove sezone Superlige Srbije meč o kome će se dugo pričati. Na stadionu u Bačkoj Topoli videlo se sve što fudbal može da ponudi. Golovi, penali, preokreti, sporne situacije, kartoni, reakcije VAR-a i krajnje neizvesna završnica.

TSC je poveo u 12. minutu lepim golom Gorana Antonića. Golovima Natha i Belića, Partizan je još u prvom delu meča uspeo da dođe do preokreta i delovalo je da će sa prednošću otići na odmor, ali je u finišu dosuđen jedanaesterac za TSC koji je realizovao Đakovac.

U 57. minutu poništen je gol mladom asu Partizana Mihajlu Iliću nakon intervencije VAR-a, a u 76. nakon duela Danila Pantića i Miloša Cvetkovića dosuđen je novi jedanaesterac za TSC koji je Stefanović uspeo odbraniti.

Parizan je ponovo došao do prednosti u 79. minutu golom novajlije Mateuša Saldanja. Aldo Kalulu je zbog drugog žutog kartona morao ranije u svlačionicu, pa je Partizan ostao sa igračem manje.

U sudijskoj nadoknadi sve je izgledalo tako da će Partizan upisati tri boda, ali je Nemanja Stojić u poslednjem minutu sjajnim udarcem glavom zatresao mrežu i postavio konačan rezultat.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.