blank

“Golubice” savladale lidera

Fudbalerke ŽFK Spartak ugostile su lidera prvenstva, ekipu Crvene Zvezde u okviru 3. kola plej-ofa Superlige i slavile sa 2:1 (1:0), prekinuvši tako seriju beograđanki od 15 pobeda u nizu.

blank
Foto: ŽFK Spartak

Strelci: Vučković 4., Belovan 72. minut za ŽFK Spartak, Čavić 90. minut za Crvenu Zvezdu.

ŽFK Spartak: Škandro, Vučković, Belovan, Slović, Vasiliki, Coleman, Vago, Filipović, Ilić, Stupar, Ćirić. Igrala je još: Baka.

Crvena Zvezda: Eremić, Čavić N., Šćepanović, Maljar, Žarković, Krstić, Blagojević, Sremčević, Matejić, Čavić M., Đorđević. Igrale su još: Tenkov, Milović, Krajšumović.

Subotičanke su bile bolje i zasluženo pobedile Crvenu Zvezdu. Igra koju su prikazala ova dva tima opravdala je epitet derbija, a domaće fudbalerke su upisale veoma važna tri boda koja će im mnogo značiti u trci za naslov šampiona Srbije.

U prvom delu pogodila je Vučković već na samom startu za vođstvo domaćih. U nastavku Belovan je duplirala vođstvo u 72. minutu, da bi konačan rezultat postavila Čavić Mina u 90. minutu meča.

Naredno kolo “golubice” igraju sa Slogom iz Zemuna.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.