blank

“Golubovi” preleteli Zlatibor!

Ekipa Spartak Office Shoes savladala je Zlatibor Gold Gondolu sa 102:95 (21:29, 23:20, 20:20, 38:26) u okviru 10. kola ABA 2 lige koje se igralo na turniru u Novom Sadu.

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Spartak Office Shoes: Cerovina 6, Cvetković, Stepanović, Kutlešić 2, Radosavljević, Medarević 2, Tejić, Bojić 24, Gordić 22, Lazić 10, Sokolović 6, Barna 30.

Zlatibor Gold Gondola: Zahiragić 5, Glišić, Lijuč 10, Đukanović 9, Nikolić 14, Smiljanić, Špan 13, Kovačević 9, Rebec 20, Stojičić.

Subotičani su se ovom pobedom izjednačili na čelu tabele sa ekipom Zlatibora i imaju skor od 8 pobeda i 2 poraza. Četa Vladimira Jovanovića slomila je otpor lidera u četvtroj četvrtini u kojoj su dominirali u svim segmentima igre.

Trener Zlatibora Strajin Nedović ocenio je na kraju meča da je njegovoj ekipi nedostajalo koncentracije. “Jedna odlična utakmica. Imali smo kontrolu 34 minuta, ali je onda došlo do pada koncentracije protiv sjajne ekipe Spartaka. Tu pre svega mislim na Cerovinu koji nam je ubacio dve trojke, kojeg smo do tada odlično branili.”.

Strateg Spartaka Vladimir Jovanović rekao je da je ključ pobede bio u dobroj odbrani. “Sporije smo ušli u meč, nismo se snašli na njihovu jako usku odbranu, a i odbrambeno, pre svega jedan na jedan smo bili loši. U nastavku smo pogodili nekoliko otvorenih šuteva, ali je naša dobra odbrana presudila”.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.