blank

Gostovanje Fakulteta dramskih umetnosti na sceni „Jadran”

blank

Narodno pozorište Subotica saopštilo je da u subotu na sceni „Jadran” gostuje Fakultet dramskih umetnosti iz Beograda, sa predstavom „Kavkaski krug kredom”.

Kako su naveli iz Narodnog pozorišta, drama Bertolta Brehta „Kavkaski krug kredom” je diplomska predstava, koja je osvojila Gran-pri na prestižnom četrdesetom jubilarnom Međunarodnom festivalu VGIK u Moskvi, a igrana je i u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Uloge tumače Stanislava Nikolić, Maša Đorđević, Lenka Petrović, Jana Ivanović, Vukašin Jovanović, Petar Đurđević, Bojana Stojković, Dragan Petrović i Stojša Oljačić, studenti završne godine glume u klasi redovne profesorke Marije Milenković, šefice klase i Marije Bergam, stručne saradnice.

Predstava počinje u 18 časova. Ulaznice su besplatne, ali ih je potrebno unapred rezervisati telefonom na broj: 024/557-436

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.