blank

Vaskršnja akcija podele namirnica u organizaciji GU “Za Suboticu svim srcem”

Zahvaljujući aktivistima Udruženja „Za Suboticu svim srcem“ danas će 34 porodice slabijeg materijalnog stanja imati bogatiju trpezu.

blank
Foto: Subotičke.rs

 

Ovo je Vaskršnja akcija deljenja namirnica, a u paketu su spakovane osnovne namirnice kao što su jaja, brašno, šećer, ulje, trajno mleko i slično. Zahvaljujući Banci hrane Vojvodine i Maksiju koji doniraju hranu onima sa slabijom platežnom moći, porodice koje su na spisku udruženja, dobile su pakete sa namirnicama.

blank
Foto: Subotičke.rs

Ova akcija pokrenuta je u 25 gradova u Vojvodini, i prikupljeno je preko tri tone namirnica – istakao je Branko Prćić ispred ovog udruženja. Ovako velike akcije organizuju se oko uskršnjih i božićnih praznika, a slična akcija podele paketa sa hranom bila je prošlog meseca. Udruženje „Za Suboticu svim srcem“ radi u korist svih kojima je potrebna pomoć dok sami pokušavaju da pronađu način da pokriju svoje finansijske troškove.

blank
Foto: Subotičke.rs

Veliku pomoć u organizaciji i podeli paketa imaju i od studenata iz organizacije AIESEC koji su volonterska podrška:

 

„Trudimo se da pokažemo da i mi studenti želimo dobro našem gradu. Sa organizacijom „Za Suboticu svim srcem“ aktivno sarađujemo već duže od godinu dana i uvek se drage volje odazovemo na sve njihove pozive. Nekoliko naših članova je bilo u prodavnicama i pomagali su da se donesu paketi. Jako su pozitivni utisci. Baš je bilo lepo videti da su naši sugrađani toliko zainteresovani da pomognu onima kojima je pomoć zaista potrebna kako bi svi uskršnje praznike proslavili na pravi način“ – dodala je Ivana Jelenković ispred studentske organizacije AIESEC.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.