blank

Grafičar zaustavio Spartak u Kup-u

Fudbaleri Spartaka izgubili su juče na gostovanju u Beogradu od Grafičara rezultatom 2:0 (0:0) u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije. Golovima u drugom poluvremenu Beograđani su zasluženo slavili i prošli dalje u najmasovnijem takmičenju.

blank
Foto: FK Spartak

 

Strelci: Stojanović 48., Đukić 57. minut za Grafičar.

Grafičar: Guteša, Matić, Petrović (Đukić), Babakar (Mladenović), Vasiljević (Fratrović), Ćurić (Marić), Stojanović, Jovanović, Ogbu, Radojević, Ajdar (Abdulhamid).

Spartak: Vulić, Tošeski (Kolins), A. S. Đurasović, Bijelović (Jocić), Todoroski (Desnica), Ćalasan (Stajković), Stanojev, Lukić, Prijović, A.M. Đurasović (Peić), Kerkez.

U prvom poluvremenu se uglavnom igralo na sredini terena bez mnogo prilika, dok je drugi deo meča u potpunosti pripao Grafičaru. Vodeći pogodak postigao je Stojanović na startu kada je uputio odličan udarac sa oko dvadesetak metara u nebranjeni deo gola Vulića.

Konačan rezultat postavio je rezervista Đukić u 57. minutu na asistenciju Stojanovića. Drugi gol Beograđana je ugasio sve nade Spartaku, pa su Subotičani do kraja samo čekali poslednji zvižduk sudije.

Spartak u ponedeljak nastavlja takmičenje u Superligi. U Suboticu dolazi Radnički iz Kragujevca, a meč se igra od 17 časova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.