blank

Grifo koban po TSC!

Juče je na TSC Areni u Bačkoj Topoli odigran meč 3. kola grupne Faze Lige Evrope između domaćeg TSC-a i Frajburga iz Nemačke. Bačkotopolčani su golom Petrovića dobro otvorili meč, ali je Frajburg preokrenuo i golovima italijanskog reprezentativca Grifa slavio sa 1:3 (1:0).

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Petrović 13. minut za TSC, Grifo (P)48., 59., 74. minut za Frajburg.

TSC: Ilić, Cvetković, Antonić, Stojić, Ćalušić, Petrović, Radin, Đakovac, Vulić, Jovanović, Rakonjac. Igrali su još: Pantović, Šoš, Ćirković, Stanić, Vlalukin.

Frajburg: Atubolu, Ginter, Lenhart, Gilde, Doan, Egeštajn, Hofler, Vajsšaup, Salaj, Grifo, Filip. Igrali su još: Holer, Gregorič, Kubler, Adamu, Sildila.

Vicešampion naše zemlje ostao je na jednom osvojenom bodu u Ligi Evrope. Nakon jučerašnjeg prvog poluvremena delovalo je da će izabranici Žarka Lazetića osvojiti još bodova, ali je koban po njegov tim bio italijanski napadač Grifo koji je postigao tri pogotka i doneo pobedu Nemačkom timu.

TSC je poveo u 13. minutu. Stojić je poslao dugu loptu do Jovanovića koji je odlično na drugoj stativi pronašao Petrovića koji je loptu poslao pod prečku za 1:0.

Odmah na startu drugog dela Frajburg je iz jedanaesterca izjednačio. Nakon udarca iz ugla Jovanović je igrao rukom a siguran sa bele tačke bio je Grifo. Italijanski reprezentativac je prednost svom timu doneo lepim golom iz slobodnog udarca u 59. minutu. TSC je u poslednjih dvadesetak minuta krenuo ofanzivno, ali je kažnjen u 74. minutu kada je najbolji igrač susreta Grifo postigao svoj treći pogodak i postavio konačan rezultat.

blank
Foto: Sportski žurnal

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.