blank

Hari Mata Hari koncertom oduševio Subotičane na Letnjoj pozornici! (VIDEO)

YouTube video

I dalje to naizgled lagano radi, i dalje peva kao i prvih godina svoje karijere, Hari Varešanović, Subotičanima je priredio koncert koji će pamtiti. Od sredine osamdesetih godina od kad postoji grupa Hari Mata Hari, pevaju se pesme koje su postale hitovi, koje se i danas slušaju s podjednakom emocijom kao i kada su nastale.

15 studijskih albuma, singlova, kompilacija, ovog bosansko – hercegovačkog kantautora i frontmena grupe, stavljaju u najslušanije autore sa ovih prostora. Čekalo se skoro 15 godina da Hari ponovo zapeva, ovoga puta na Letnjoj pozornici, na Paliću, pred publikom koja je bila na nogama ceo koncert.

blank
Foto: Subotičke.rs

Umoran i zadovoljan posle skoro tri sata koncerta Hari je bio raspoložen da sa nama podeli prve utiske, ali i odgovori na nekoliko pitanja vezanih za planove. Kako sam kaže za sad je zadovoljan i nastupima koje ima zakazane za celo leto.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Vozili pod dejstvom alkohola i marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja. Saobraćajna policija zaustavila je dvadesetšestogodišnjeg vozača mopeda koji

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 30 stepeni Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.