blank

Radnički ubedljiv protiv Hercegovca

Fudbaleri Radničkog ugostili su juče na Sportskom centru u Bajmoku ekipu Hercegovca iz Gajdobre u okviru 29. kola Vojvođanske lige grupa Sever.

blank
Foto: Subotičke.rs

Četa Nenada Florina ostvarila je ubedljiv trijumf rezultatom 5:1 (1:0) i tako kolo pre kraja prvenstva zauzela treću poziciju na tabeli.

Strelci: Lebović 28., Orčić 63., 69., 77., Kolak 85. minut za Radnički, Tešanović 56. minut za Hercegovac.

Radnički: Lebović S., Lebović L., Kujundžić, Lukić, Babić, Ljubojčić, Miletić, Šimić, Vukelić, Stojanović, Petrović. Igrali su još: Tosnberger D., Tosnbeger F., Milić, Kolak, Orčić.

Hercegovac: Dražić, Tadić, Zorić, Đorđević, Bajat, Petković, Adamović, Sudžum, Sakač, Rauković, Tešanović.

Bajmočani su se na poslednjem domaćinstvu u ovoj sezoni oprostili na efikasan način od verne publike.

Poveo je Radnički u 28. minutu. Babić je posalo loptu u prostor za Lebovića koji je pogodio duži deo gola i doveo svoju ekipu u prednost.

U drugom poluvremenu viđena je prava goleda, u kom je postignuto čak pet golova. Gosti su uspeli da izjednače i unesu utakmicu u malu neizvesnost, ali ubrzo nakon toga Šimić izbacuje brzonogog Orčića koji Radnički dovodi u novo vođstvo.

Do drugog gola Orčić stiže sa bele tačke koju je prethodno sam izborio. Svoj treći pogodak Orčić postiže na asistenciju Milića koji mu je nesebično asistirao.

Do kraja utakmice Bajmočani su postigli još jedan pogodak. Šimić je poslao loptu iz prekida, a Kolak skočio i sa tim pogotkom stavio tačku na utakmicu.

U poslednjem kolu Radnički putuje u Zmajevo gde će igrati protiv Obilića koji mu je direktan konkurent za treću poziciju.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Vozili pod dejstvom alkohola i marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja. Saobraćajna policija zaustavila je dvadesetšestogodišnjeg vozača mopeda koji

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 30 stepeni Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.