blank

Policija podnela krivičnu prijavu protiv mladića koji je pretio na parkingu iza “Tokija”

blank

Policijska uprava u Subotici potvrdila je redakciji sajta Subotičke.rs da je podnela krivičnu prijavu protiv D. H. (20), zbog, kako je navedeno, postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

Subotičanin D. H. je osumnjičen da je, zajedno sa sedamnaestogodišnjim mladićem, u malom parku koji se nalazi na parkingu iza naselja “Tokio” uputio ozbiljne pretnje dvojici mladića. Protiv maloletnika je podneta prekršajna prijava.

Na audio-snimku, koji je objavila redakcija sajta Subotičke.rs, čuje se mladić koji nekome preti da će, nakon što mu suđenje bude održano “za dva dana”, ovoga napraviti invalidom.

Incident se dogodio u noći između 11. i 12. septembra, oko jedan sat iza ponoći. Meštani su pozvali policiju koja je ubrzo došla, a huligani su se, prema svedočenju stanovnika okolnih zgrada, razbežali. Malo je nedostajalo da dođe do tuče sa ozbiljnim posledicama.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.