blank

U petak i subotu oblačno, do četiri stepena

blank

Vreme u Subotici u petak i subotu biće oblačno sa najviđom dnevnom temperaturom do četiri stepena. Najniža dnevna temperatura iznosiće dva stepena.

Danas se očekuje nastavak nepovolјnih biometeoroloških prilika za hronično obolele i osetlјive osobe. Oprez se savetuje astmatičarima, srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima. Kao meteoropatske reakcije mogući su bolovi u zglobovima i mišićima.

U subotu, očekivana biometeorološka situacija izazvaće uobičajene tegobe kod većine hronično obolelelih i osetlјih osoba. Oprez se savetuje srčanim i respiratornim bolesnicima, kao i astmatičarima u tokom prepodneva. Nesanica i glavobolјa su očekivane meteoropatske reakcije.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sportska dešavanja za vikend

Program sportskih dešavanja za vikend: Pročitaj još Pojedinačni “Bojla Kup” na Tresetištu “Blacks” domaćin poslednjeg turnira u sezoni Mala Bosna gosti Čantavir u poslednjem kolu

Detaljnije »
blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 26 stepeni Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije kardiovaskularnim bolesnicima,

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.