blank

Humanitarni sportski dan za Mirjanu

Sportski savez Subotice je u nedelju, 19. maja na terenima Kutens u Dudovoj šumi uz veliku podršku Lokalne samouprave organizovao humanitarni “Dečiji sportski dan za Mirjanu”.

blank
Foto: Sportski savez Subotice

Cilj manifestacije je bio da se ukaže na sportske aktivnosti kod mladih i da skrenemo pažnju da se obezbede sredstva za našu sugrađanku Mirjana Krnajski da dobije životnu bitku.

Akciji su se priključiti i „Tinker Lab“ i Udruženje “Zajedno” sa organizacijom interesantnih radionica za decu koje su bile takođe izuzetno lepo prihvaćene. U okviru sportskih aktivnosti deca su se takmičila u brzom prolasku zadatog poligona, testu, brzine, šutiranju penala na gol, sklekovima, mini tenisu. Deca koja su učestvovala nagrađena su nagradama u vidu medalja, majica i sportskih rančeva.

Sve ove aktivnosti su organizovane da se skrene pažnja i pomogne našoj sugrađanki Mirjani kojoj su hitno potrebna sredstva za lečenje u inostranstvu, konkretno za HSCT proceduru radi zaustavljanja progresije multiple skleroze i poboljšanja pratećih simptoma.

Obradovala je vest da su sredstva prikupljena u rekordnom roku i da će Mirjana uspeti da se podvrgne lečenju u Rusiji.

Izvor: Sportski savez Subotice

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.