blank

Inspirisani uspehom: Inspira grupa i VTŠ (VIDEO)

YouTube video

Visoka škola strukovnih studija danas je otvorila svoju novu računarsku laboratoriju, koju je obnovila zahvaljujući Inspira grupi.

Novih 28 računara pomoći će studentima ove visokoškolske ustanove da se razvijaju i stiču nova znanja.

Svet je nemoguće zamisliti bez novih tehnologija, razvoja veštačke inteligencije i mreža, pa će tako mladi, budući inženjeri moći da savladavaju svakodnevne izazove u tehnološkom svetu.

blank

Ne krije se zadovoljstvo obnovljenom laboratorijom, inspirisani novim mogućnostima, otvaraju se novi virtuelni svetovi. Poznato je da Inspira grupa ima otvoren i podsticajan pristup u svojim angažovanjima, pa tako se uspešna saradnja ova dve vodeće firme, jedna u biznis i IT sektoru, druga u obrazovanju inženjera, nastavlja i dalje.

Dobra atmosfera i prijatan ambijent podstiču svakog ponaosob da da svoj maksimalni učinak, i bitno je imati podršku, kako u opremi, ali i u druženju. Laboratorija je pravo mesto za to, za druženje i ozbiljan rad.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Trio napustio Spartak

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv sporazumno je prekinuo saradnju sa defanzivcem Ilijom Martinovićem, desnim bočnim Alphonce Msanga Mabulom i  ofanzivnim veznim fudbalerom Morice Abrahamom. Klub

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.