blank

Izgradnja pruge Subotica – Segedin pravi probleme meštanima Hajdukova

blank

Pokret građanske Subotice saopštio je da je u situacija u Hajdukovu alarmantna, s obzirom na radove na obnavljanju železničke pruge na liniji Subotica – Segedin.

„Stav nadležnih je da meštani nemaju prava na nezadovoljstvo, na bilo kakve prigovore, oni su dužni ćutati, trpeti i tako sačekati završetak radova i istovremeno mogu se samo nadati da će dobiti nadoknadu za nastalu štetu”, naveli su iz Pokreta građanske Subotice.

Bivši predsednik skupštine Mesne zajednice Hajdukovo Ištvan Haško saopštio je da radovi na raskrsnici Železničke i Omladinskih brigada mesecima zagorčavaju život ne samo meštanima Hajdukova već i Bačkih Vinograda i Palića. Istakao je da je glavna ulica skoro neprohodna, a problem predstavljaju i šleperi i blato koje se stvara zbog radova.

blank

Naveo je da je više puta pokušao da se obrati nadležnima, a pre mesec dana je dobio obećanje da će put biti saniran. Naveo je i da su meštani spremni da organizuju radnu akciju. Međutim, još uvek su bez odgovora.

On je poručio da je Železnička ulica neprohodna i da su meštani već mesecima primorani da idu okolnim putem, jer je, prema njegovom mišljenju, putničkim vozilima nemoguće saobraćati po takvom kolovozu.

Foto: Printskrin

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.