blank

Izložba Ivane Žunić u Fondaciji „Danilo Kiš”

blank

Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „Danilo Kiš” saopštila je da će u okviru ciklusa „Uskladišti svoju ideju” predstaviti Ivanu Žunić.

Otvaranje izložbe slika – ulja na platnu, digitalnih crteža, kao i majica i cegera sa printovima, koji predstavljaju deo kolekcije njenog brenda „ИВО/IVO”, zakazano je za ponedeljak, s početkom u 19 časova i 30 minuta. Izložbu će otvoriti kustoskinja Jasmina Vidaković Jovančić.

Ivana Žunić je rođena u Šapcu. Završila je osnovne i master studije na Ekonomskom fakultetu u Subotici. Kako je navedeno, od malih nogu slika, kreira i neguje vizionarski pristup stvaralaštvu.

„Za vreme studija, kao polaznica pozorišne radionice Kiš teatra, uz mentorsku podršku Vladimira Grbića, imala je priliku da glumi u predstavi Ogledalo, a pored toga i u predstavi 4.48 u režiji Sare Arbutine i Olivera Blesaka. Buđenjem deteta u sebi koje je podstakla radionica produbljuje svoje kreativno stvaralaštvo pokretanjem brenda ИВО/IVO“, naveli su iz Fondacije, poručivši da je ulaz na izložbu slobodan.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.