blank

Javni poziv za dodelu priznanja Dr Ferenc Bodrogvari

Komisija za dodelu zvanja i priznanja u skladu sa članom 5. Stav 6. Odluke o ustanovljenju zvanja POČASNI GRAĐANIN, priznanja PRO URBE i priznanja „Dr Ferenc Bodrogvari“ («Službeni list Grada Subotice», br. 24/17-prečišćen tekst) objavljuje JAVNI POZIV ZA PRIKUPLjANjE INICIJATIVA ZA DODELU PRIZNANjA «DR FERENC BODROGVARI» NA TERITORIJI GRADA SUBOTICE.

blank
Foto: Subotičke.rs

PRIZNANjE «DR FERENC BODROGVARI» se dodeljuje istaknutim kulturnim stvaraocima (ne starijim od 40 godina), u oblasti književnosti, likovne, muzičke umetnosti, pozorišne i filmske umetnosti, koji su svojim delima i činjenjima doprineli razvoju kulturnog života grada ili dali doprinos na polju kulture u zemlji i inostranstvu, uzimajući u obzir zapažena ostvarenja u prethodnoj kalendarskoj godini. Obavezni elementi prijave:

1. Ime i prezime/naziv podnosioca prijave sa kontakt podacima,
2. Obrazloženje podnosioca prijave za kandidata za dodelu priznanja «Dr Ferenc
Bodrogvari»,
3. Biografija kandidata za dodelu priznanja «Dr Ferenc Bodrogvari» sa kontakt podacima.

Pismeni predlozi sa obrazloženjem mogu se poslati poštom ili lično predati u Gradskom uslužnom centru na adresu: SKUPŠTINA GRADA SUBOTICA, TRG SLOBODE 1, SA NAZNAKOM ZA KOMISIJU ZA DODELU ZVANjA I PRIZNANjA «DR FERENC BODROGVARI», a obavezno i u elektronskom obliku na mejl adresu: [email protected] do 21.03.2024. godine.

Tekst Javnog poziva se nalazi na sajtu grada www.subotica.ls.gov.rs.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.