blank

JKP „Subotičke pijace” pozvale poljoprivrednike da dostave potvrde o aktivnom statusu gazdinstva

blank

Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace” pozvalo je sve korisnike usluga koji imaju registrovana poljoprivredna gazdinstva da dostave potvrde o aktivnom statusu gazdinstava u 2021. godini.

Kako je navedeno, JKP „Subotičke pijace” je, u skladu sa Zakonom o trgovini, dužno da obezbedi da isključivo trgovci prodaju robu na pijaci. Kada je reč o poljoprivrednim gazdinstvima, to znači da prodaju mogu obavljati poljoprivrednici registrovani u skladu sa poljoprivrednim propisima.

Dokaz o statusu za poljoprivredna gazdinstva jeste potvrda koju izdaje Ministarstvo finansija i Uprava za trezor, a takva lica mogu prodavati samo sopstvene proizvode.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 17 do 33 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija može izazvati uobičajene

Detaljnije »
blank

Vozili pod dejstvom alkohola i marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja. Saobraćajna policija zaustavila je dvadesetšestogodišnjeg vozača mopeda koji

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.