blank

„Kako živeti umetnost?“ u omladinskoj emisiji „Otvori oči“

blank

Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „Danilo Kiš“ saopštila je da će u utorak biti prikazana druga epizoda omladinske emisije „Otvori oči“ u produkciji Fondacije. Nova epizoda nosi naziv „Kako živeti umetnost?“ i biće prikazana na „Jutjub” kanalu i „Fejsbuk” stranici Fondacije, s početkom u 18 časova.

Zainteresovani će u drugoj epizodi moći da upoznaju subotičke umetnike koji se bave kreativnom industrijom, i kojima su, uprkos tome što dolaze iz različitih oblasti, zajedničke kreativnost i originalnost.

Kako su naveli, u stvaranju emisije učestvuju mladi kreativci koji svojim vršnjacima približavaju teme bliske njima.

„Ovoga puta predstavljamo mlade umetnike: Monu Lacko, Aleksandra Topića, Darka Subotina i Violetu Radić. Kroz rubriku ‘Moj vlog’ prikazujemo isečak iz studentskog života Adama Ađaša, studenta glume, dok nas ‘Klub putnika’ ovoga puta upoznaje sa ručnim radom slamarke Jozefine Skenderović. U rubrici ‘Kaži A’ psihoterapeutkinja Nina Racić daje putokaze za odabir budućeg zanimanja”, navedeno je u saopštenju Fondacije.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.