blank

KMF Spartak nastavio lošu seriju! (VIDEO)

YouTube video

Juče je u Sportskoj hali u Bajmoku odigran meč 6. kola Druge futsal lige između KMF Spartak i KMF Kalča iz Niša. Nakon nerešenog rezultata u prvom delu, gosti su drugom pogađali i zasluženo pobedili rezultatom 7:3 (2:2).

Strelci: Sili 4.,8., Čičić 25. minut za Spartak, Stojanović 14.,40., Micić 17., 40., Petrović 25., Krstić 31., Trojanović 40. minut za Kalču.

Spartak: Horvacki Vladimir, Nedić Nedo, Čičić Milan, Tomić Nikola, Sili Luka, Bjelica Miloš, Popović Goran, Mijatović Mario, Vlajnić Saša.

blank
Foto: Subotičke.rs

Kalča: Pavlović Milan, Pešić Aleksa, Stojanović Miloš, Krstić Ivan, Micić Nikola, Trojanović Jovan, Radenković Dimitrije, Nikolić Petar, Petrović Dimitrije.

Spartak je ovim poraz nastavio lošu seriju i upisao šesti uzastopni poraz u ovoj sezoni. Neigranje nekoliko glavnih igrača u redovima Subotičana uticalo je na rezultat protiv protivnika koji poseduje kvalitet i za vrh tabele.

Nadu Spartaku doneo je Sili u prvom poluvremenu postigavši dva gola. Delovalo je da će Subotičani savladati rivala, ali su se Stojanović i Micić pobrinuli da se na odmor ode sa nerešenim rezultatom.

U nastavku Čičić je ponovo doveo svoj tim u vođstvo udarcem sa distance ali je već u sledećem napadu Kalča izjednačila. Spartak je zaigrao ofanzivnije, ali su gosti iz kontre bili ubitačni i pogađali. U poslednjem minutu Subotičani su zaigrali bez golmana u polju što su gosti iskoristili i postigli još dva pogotka.

Naredno kolo Spartak putuje u Niš gde će snage odmeriti sa ekipom Gvozdeni puk.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.