blank

Košarkaši Spartaka u petak dočekuju „Zdravlje” iz Leskovca

Košarkaški klub „Spartak Office Shoes” u petak, 7. oktobra, dočekuje ekipu „Zdravlje” iz Leskovca. Drugo kolo Košarkaške lige Srbije počinje u 19 časova i 30 minuta u Hali sportova. 

blank

— Očekuje nas jedna od bitnijih utakmica u ovom prvenstvu. Leskovčani dolaze rasterećeni, jer nemaju šta da izgube. Ja verujem u momke, radili smo dobro, tako da smatram da imamo dovoljno vremena da se spremimo i da uradimo ono što najbolje znamo, a to je da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu pred našom publikom. Nadam se da ćemo uspeti da pobedimo i tako povratimo samopouzdanje koje je poljuljano nakon izgubljenog prvog kola — istakao je Srećko Sekulović, glavni trener prvog tima. 

blank

Predrag Prlja je dodao da ekipa Spartaka dolazi u punom sastavu, kao i protivnička, te je naglasio da je siguran da će igrači uspeti da se pokažu u boljem svetlu nego što je bio slučaj u prethodnom kolu.  

Iz uprave kluba nagalašavaju da se ulaznice od sada naplaćuju u iznosu od 200 dinara, ali da se kupovinom karte učestvuje u finansiranju besplatnih treninga košarke za više od šest stotina dece iz Subotice i okolnih mesta.  

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.