blank

Košarkaši ubedljivi protiv Mladosti

Košarkaši Spartak Office Shoes-a ugostili su sinoć u Hali sportova ekipu Mladosti iz Zemuna i ostvarili ubedljiv trijumf rezultatom 95:69 (26:13, 25:22, 23:14, 21:20). Subotičani su opravdali ulogu favorita i u meču 15. kola Admiral bet košarkaške lige stigli do 10. ovosezonske pobede.

blank
Foto: Subotičke.rs

Spartak Office Shoes: Cerovina 6, Cvetković 7, Milijašević 11, Stepanović 15, Kutlešić, Milisavljević, Radosavljević 16, Medarević 12, Bojić 8, Sokolović 11, Nagulić, Barna 9.

Mladost: Radonjić 10, Živojinović, Tesić 2, Vulikić 8, Vudragović 3, Milenković, Vasić 21, Matić 10, Knežević 9, Ilić 3.

Najefikasniji kod domaćih bili su Radosavljević koji je ubacio 26 poena. Pratili su ga Stepanović sa 15 i Medarević sa 12 poena. Kod gostiju najraspoloženiji bio je Vasić koji je ubacio 21 poen.

Trener domaćih Vladimir Jovanović bio je zadovoljan pobedim i igrom u defanzivi. Takođe zahvalio se i navijačima koji su ih bodrili:

Zahvaljujem se publici koja je večeras došla i želeo bih da nam i u budućem periodu bude “šesti” igrač”, rekao je nakon meča strateg Subotičana.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.