blank

Kuda na leto? (VIDEO)

YouTube video

Kraj februara predstavlja uvod u proleće, pa nas dlanovi zasvrbe kako se kalendarski približava, treba putovati. Beogradski sajam turizma se tradicionalno organizuje baš tad, ove godine od 23. do 26. februara, a tamo se poslovično vide najbolje ponude za putovanja po celom svetu, razlika je jedino u tome koliko smo spremni da platimo.

Grčka, Egipat, Turska su godinama najpopularnije destinacije, a iz turističkih agencija poručuju da se na vreme raspitate za letnje aranžmane i „first minute“ ponude kako bi što bolje iskoristili destinacije i uštedeli koji dinar.

Vreme jeftinih putovanja je prošlo, kako stvari sada stoje, cene su na nekim mestima povećane minimalno, ali je broj dana odmora kraći, ili su ozbiljno poskupele usluge hotela, takse, a avionske karte dodatno podižu cene aranžmana.

Pored trenutne svetske krize I korona virus doneo je velike probleme turizmu, ali već ove godine oseća se oporavak turističkog sektora.

O tome, kao i o destinacijama, putovanjima u inostranstvo ili po Srbiji razgovarali smo sa Slobodankom Pejović, ispred Turističke agencije “Intertravel”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

SUBAK savladao Kikinđane

Subotička basket akademija SUBAK savladala je kao domaćin u okviru 6. kola plej-ofa Druge muške regionalne lige ekipu Velike Kikinde rezultatom 78:58 (12:9, 14:16, 29:20,

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.