blank

Liga Evrope: Pukla petarda u Nemačkoj!

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole doživeli su debakl na gostovanju u Nemačkoj, gde su u 4. kolu grupne faze Lige Evrope izgubili sa 5:0 (1:0) od Frajburga.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Rohl 24., Egestain 56., Vajshaupt 69., Adamu 80., Doan 90. minut za Frajburg.

Frajburg: Atebolu, Ginter, Linhart, Gulde, Sildilinja, Egenštajn, Hofler, Vajshaupt, Rolf, Grifo, Holer. Igrali su još: Gregorič, Doan, Makengo, Kluber, Adamu.

TSC: Ilić, Đorđević, Antonić, Stojić, Vlalukin, Kuveljić, Đakovac, Vulić, Petrović, Milovanović, Jovanović. Igrali su još: Ćalušić, Ćirković, Radin, Pantović, Cvetković.

Vicešampion Srbije pretrpeo je i treći poraz u Ligi Evrope i dva kola pre kraja ostao bez šansi da se plasira u nokaut fazu. Ekipa iz Bačke Topole poslednja je na tabeli grupe A sa samo jednim osvojenim bodom.

Na meču koji se sinoć igrao na stadionu “Mage solar” u Frajburgu postojao je samo jedan tim. Nemci su od početka do kraja diktirali ritam, stvarali šanse i pogađali. Rezultat je mogao da bude i ubedljiviji, ali je raspoloženi golman Bačkotopolčana spasio totalnu katastrofu.

U nastavku takmičenja u Ligi Evrope TSC može najviše do treće pozicije i prolaska u Ligu konferencije, ali je i to praktično u domenu teorije.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim radom, rasvetlili su dva razbojništva i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 10 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.