blank

“Liga nade” u organizaciji “Top Fighter”-a

Kik boks klub “Top Fighter” uspešno je, po drugi put, organizovao treće kolo regionalnog turnira u tajlandskom boksu “Liga Nade”. Na takmičenju je učestvovalo deset klubova, od kojih sedam domaćih, dva iz Hrvatske i jedan iz Mađarske. Subotička publika imala je priliku da uživa u 12 borbi.

blank
Foto: Top Fighter

Subotički “Top Fighter” predstavljalo je troje boraca, a takmičenje je otvorila Milica Despotoviću u kategoriji do 57 kilograma pobedivši 3:0 u meču protiv takmičarke iz Hrvatske.

Zatim je u juniorima u kategoriji do 63,5 kilograma Martin Toldi takođe na poene savladao borca iz Mađarske. Dok je u seniorima, u kategoriji do 81 kilograma, Nikola Lončar u dosta teškom i neizvesnom meču protiv Novosadskog borca nakon nerešene odluke sudija, pobedio preglasavanjem na bodove 2:1, a odlučila je treća runda u kojoj je Lončar konstantno napadao.

blank
Foto: Top Fighter

Trener Alen Heralić zadovoljan je nastupom svojih takmičara:

“Despotovićeva je na iskustvo pobedila mladu, hrabru i dve tezinske kategorije težu hrvatsku takmičarku. Toldi je sa druge strane za protivnika imao sjajnog tehničara iz Mađarske, koji je uspešno blokirao sve napade kolenima, ali je inicijativa i konstantni presing Martinu donela pobedu. Lončar je mogao i bolje, ali je u prvoj rundi bio zdrman i uspeo da se povrati do treće runde i tesno pobedi”.

Takođe bih se zahvalio Muay Thai Savezu Srbiju što su nam ukazali tu čast i poverenje da organizujemo po drugi put takmicenje. Ovo takmičenje ne bi bilo moguće bez dragocene pomoći Sportskog Saveza grada Subotice i sekretara saveza gospodina Vuković Dejana, kao i Bokserskog Kluba Spartak koji je ustupio svoj ring za takmičenje, i ovom prilikom im se zahvaljujem”, rekao je Alen Heralić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.