blank

Ljubiša Dunđerski podneo neopozivu ostavku

Šef stručnog štaba Spartaka Ljubiša Dunđerski podneo je danas neopozivu ostavku, objavljeno je na Instagram stranici fudbalskog kluba Spartak.

blank
Foto: FK Spartak

Doneo sam odluku nakon jučerašnjeg poraza i neprespavane noći da podnesem ostavku na mesto šefa stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv. Ostavku podnosim iz ljudskih i moralnih razloga, a pre svega, jer osećam da više ne mogu da pomognem Spartaku u borbi za opstanak.

Mislim da u pravo vreme podnosim ostavku, jer sledi pauza u prvenstvu, a samim tim će novi trener imati dovoljno vremena da se upozna sa igračima i promeni nešto u sistemu igre, a sve u cilju što bržeg opstanka Spartaka u MozzartBet Super ligi”, izjavio je Dunđerski i dodao da se zahvaljuje upravi kluba i navijačima na dosadašnjoj podršci.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Petak, naslovne strane štampe

Pročitaj još Privremena zabrana saobraćaja u Rudić ulici produžena do 29. aprila Malo i umereno oblačno Promenljivo oblačno Izmena voznog saobraćaja na relaciji Banatsko Miloševo-Senta-Subotica

Detaljnije »
blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 17 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija povolјno će uticati na

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.