blank

Maloletnici električnom biciklu izazvali saobraćajnu nesreću! (VIDEO)

Dvojica maloletnika izazvala saobraćajnu nesreću koja je nekog od učesnika ove nesreće mogla da košta života! 

blank
Foto: Subotičke.rs

Naime, na uglu ulica Žarka Zrenjanina i Atile Jožefa, osoba u kolima se kretala na putu sa prvenstvom prolaza. Iz sporedne ulice, bez prvenstva prolaza dva momka su izletela, na električnim biciklu na raskrsnici i pri tom izazvala nesreću, koja je srećom prošla bez težih posledica. Vozač automobila, da bi izbegao sudar sa električnim biciklom skrenuo naglo i udario o zid kuće. Mladići su nastavili dalje, bez zaustavljanja na saobraćajni znak STOP, ali i zaustavljanja nakon udarca u zid.

Srećom, vozač automobila, naša sugrađanka, prošla je bez težih telesnih posledica, sa vratnom kragnom i udarcima koje je zadobila pri saobraćajnoj nesreći, kao i pretrpljenim strahom i šokom.

Na društvenim mrežama postavila je snimak nesreće, ali i apel svim roditeljima i učesnicima u saobraćaju da obrate pažnju na saobraćajne znakove, odgovorno voze i ako se desi nezgoda, pomognu u nevolji kao i da se zahvali na svima koji su pružili pomoć posle nesreće.

Treba napomenuti da su ovakva prevozna sredstva, poput elektičnih bicikli, trotineta često izazivači ovakvih nezgoda, jer se kreću neprilagođenim brzinama, na putevima koji su često puni rupa, a sami vozači su nesvesni svoje odgovornosti u saobraćaju.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Subotičke (@suboticke.rs)

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.