blank

Fudbal: Haos u Novom Žedniku (VIDEO)

Derbi meč 20. kola Vojvođanske lige Sever igrao se u nedelju u Novom Žedniku gde se domaći Preporod sastao sa komšijama iz Đurđina. Meč je završen rezultatom 2:2 (2:0), a na nakon toga viđene su nemile scene.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Đuranović 9., Kopunović 36. minut za Preporod, Skenderović 66., Kujundžić 96. minut za Đurđin.

Preporod: Vuković, Novaković, Dokić, Babić, Čabrilo, Todorović, Taši, Kapetanović, Kopunović, Đuranović, Kovač M. Igrali su još: Jukić, Laketa, Kovač U.

Đurđin: Ključik, Horvatski, Šomođi, Polovina, Bilbija I., Vuković, Panić, Vidaković, Stantić, Balać, Sarić. Igrali su još: Bilbija A., Kostić, Kujundžić, Mihailović, Skenderović.

Mnogo uzbuđenja viđeno je u komšijskom derbiju gde su domaći u finišu prvog dela imali prednost od dva gola, a onda nakon jedne sudijske intervencije ostali su sa dva igrača manje, jer su u svlačionicu ranije morali Kapetanović i Đuranović.

U nastavku Đurđin je imao brojčanu prednost i uspeo da smanji rezultat u 66. minutu preko Skenderovića. Nedugo zatim Panić je imao priliku sa bele tačke da poravna, ali je bio neprecizan. Gosti ipak do izjednačenja stižu tokom nadoknade kada je rezervista Kujudžić bio precizan.

Poslednjim sudijskim zviždukom domaćini su krenuli žučno da protestuju nezadovoljni deljenjem pravde glavnog arbitra meča Dražić Petra iz Bačke Palanke. Samo pukom srećom izbegnuti su veći incideti jer su domaći igrači nasrnuli na sudije, a ni publika nije bila milostiva.

U narednom kolu Preporod ide na gostovanje u Čonoplju, dok će Đurđin na svom terenu dočekati ekipu Mladosti iz Turije.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Subotičke (@suboticke.rs)

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.