blank

Ponovna blokada Graničnih prelaza Kelebija i Horgoš (VIDEO)

Na Graničnom prelazu Kelebija i Horgoš od 17 časova je blokada ova dva prelaza od strane vozača kamiona. Nezadovoljni što na graničnim prelazima sede i čekaju, neki više od 24 sata, blokirali su kružni tok kod kelebijskog prelaza.

blank
Foto: Subotičke.rs

Vozači iz Kragujevca, Kraljeva, Beograda, Severne Makedonije nezadovoljni su odnosom od strane pogranične policije i carine, koji, po njihovim rečima svoj posao ne rade ažurno i prave velike zastoje.

Kolona kamiona na Graničnom prelazu Kelebija duga je preko 11 kilometara, a neki vozači na ovoj granici zadržavaju se i po 36 sati.

blank
Foto: Subotičke.rs

Kažu da im život prolazi u kamionima, u uslovima koji nisu za život, bez toaleta i osnovnih životnih uslova. Posao vozača kamiona spada u teže poslove a čekanje na granici po dva dana izaziva u njima ogorčenost i bes.

Ovim vozači šalju apel nadleżnim službama da imaju obzira na njih koji, kako każu, “živote provode u kutiji na točkovima” bez uslova za život.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Subotičke (@suboticke.rs)

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim radom, rasvetlili su dva razbojništva i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 10 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.