blank

Milan Radin, zamajac TSC-a!

Milan Radin, kreator igre TSC-a koji je u januaru ove godine došao u Bačku Topolu sumirao je utiske prethodne utakmice u ligi Evrope protiv Frajburga i najavio dobar meč protiv Novog Pazara u Superligi.

blank
Foto: FK TSC

“Kao i svaka utakmica u Ligi Evrope tako i utakmica sa Frajburgom je bila veliki izazov za nas. Ekipa koja igra Bundesligu i koja svaki vikend ima utakmice jakog tempa.

Mi smo dobro otvorili utakmicu, brzo smo poveli i imali jos par dobrih situacija iz kojih smo mogli da uvecamo prednost. Na odmor smo otišli sa prednosti iako je Frajburg imao par opasnih prekida.

Tu smo negde osetili da sve držimo u svojim rukama i videli da jedino iz prekida mogu da nas ugroze. Na žalost na pocetku drugog poluvremena su oni izjednačili iz penala, posle toga su poveli iz slobodnog udarca. Posle svega toga bilo je teško vratiti se u utakmicu.

Sve u svemu jedno lepo iskustvo za sve nas. Videli smo da možemo da se nosimo sa ekipama iz najjačih liga na svetu. Za dve nedelje je revanš u Nemačkoj i to je prilika da pokažemo sebe u još lepšem svetlu i da pokažemo da rastemo kao tim.

Ipak do te utakmice imamo 3 zahtevna meča u domaćem prvenstvu. Prvo već danas protiv Novog Pazara. Igramo na domaćem terenu sto je veliki plus da posle evropske utakmice igramo na dobrom terenu koji je sjajan za igru. Daćemo sve od sebe kako bi ostvarili dobar rezultat”, rekao je za naš portal Milan Radin.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim radom, rasvetlili su dva razbojništva i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 10 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.