blank

Mladi fudbaleri Arene na turniru u Slovačkoj

U proteklom periodu mladi fudbaleri FK Arene zabeležili su zapažene rezultate na domaćoj i inostranoj sceni. Na turniru u Slovačkoj je generacija fudbalera rođenih 2012. godine osvojila prvo mesto, dok je na turniru „Trofej Subotice“ generacija 2014. takođe bila najbolja.

blank
Foto: FK Arena

Ekipa dečaka rođenih 2012. godine učestvovala je na „Fragaria Kupu” koji se održao u Prešovu u Slovačkoj od 23. do 27. avgusta. U konkurenciji 70 ekipa iz 9 zemalja pobedila je FK Arena uz odigranih 11 utakmica. Nakon grupne faze u polufinalu su savladali Ujpešt nakon izvođenja penala jer je u regularnom delu bilo 0:0. U finalu su savladali Poljsku ekipu FK Zory rezultatom 1:0.

Na turniru „Trofej grada Subotice” u generaciji 2014. godišta Arena je bila najbolja. U konkurenciji 17 ekipa Arena je u grupnoj fazi zabeležila tri pobede, a zatim su u četvrtfinalu savladali Bečej. U polufinalu su bili bolji od ekipe Bolesnikov. U finalu su slavili nad ekipom Tuzle sa 3:1.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.