blank

Mudrinski brži od pištaljke

Fudbaleri Spartaka ugostili su juče na Gradskom stadionu Javor iz Ivanjice u poslednjem kolu regularnog dela Mozzart bet Superlige i slavili sa 1:0 (0:0) golom Mudrinskog u sudijskoj nadoknadi.

blank
Foto: FK Spartak

Strelac: Mudrinski 92. minut za Spartak.

Spartak: Vulić, Mijailović, Bogićević, Ćalasan, Vitorović, Todoroski, Tomović, A.S. Đurasović, Mijić, Kolins. Igrali su još: M. Kerekz, Martinović, Mudrinski, Krsmanović.

Javor: Manojlović, Obradović, Pinto, Marjanović, Gojković, Vincent, Milošević, Dolmagić, Dukure, Tojčić, Šarić. Igrali su još: Ratković, Silva, Petrović, Ilić, Mićić.

Spartak je do pobede došao u drugom minutu sudijske nadoknade kada je Mijić centrirao, a Krsmanović glavom spustio loptu do usamljenog rezerviste Mudrinskog koji je loptu sproveo iza leđa golmana Javora.

Subotičani su regularni deo okončali na 10. mestu sa 34 osvojena boda. Narednog vikenda počinju borbe u plej-ofu i plej-autu.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.