blank

Na Sarajevskom samitu turizma i Srbija sa subotičkim predstavnicima (VIDEO)

YouTube video

Turizam kao prirodna i istinska potreba doživljava svoju ponovnu reinkarnaciju i kao privredna grana predstavlja važan temelj izgradnje novih vrednosti i odnosa među ljudima – moto je Sarajevskog samita koji je, ove godine, održan krajem aprila.

Dvodnevni Sarajevo Tourism Summit je kroz forme panel diskusija i prezentacija obradio teme iz oblasti hotelijerstva i turizma kao što su: trendovi u hotelijerstvu za ovu godinu, nove tehnologije i primene istih, pronalazak, upošljavanje i edukacija radne snage, prodaja i marketing u turizmu, kanali za reklamiranje i promociju hotela i destincija.

Nenad Ivanišević je na Prvom samitu turizma, bio panelist, ispred AP Vojvodine, sa temom „Trendovi u turizmu” i „Razvoj turističke destinacije”.

Olivera Laić Imbronović, v.d. direktorke Hotela Prezident, prati nove tendencije u turizmu godinama unazad, i odlično zna kako ih primeniti u praksi. Koji su ciljevi i šta je novo u ovoj oblasti, saznali smo iz prve ruke.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.