blank

Napredak izbacio Spartak iz Kupa

Fudbaleri Spartaka izgubili su na svom terenu u osmini finala Kupa Srbije od ekipe Napretka iz Kruševca rezultatom 0:1 (0:1).

blank
Foto: FK Spartak

Strelac: Šarić 38. minut

Spartak: Bursać, Tanasin, Vitorović, Bogićević, A. M. Đurasović, Tošeski, Todoroski, Đurasović, Tumbasević, Ubiparip, Rošević. Igrali su još: Šimura, Srećković, Simun, Msange, Abraham.

Napredak: Savić, Jovanović, Kerkez, Mršić, Projić, Krstić, Putinčanin, Jovanović, Bastajić, Stanković, Šarić.    Igrali su još: Čečarić, Rosnup, Knežević, Vukajlović.

Po vetrovitom i teškom terenu natopljenim vodom, pred malobrojnom, publikom sastali su se Spartak i Napredak. Spartak je igrao u kombinovanom sastavu, nekoliko standardnih igrača bilo je na klupi.

Prvi je pripretio Spartak u 3. minutu kada je Todoroski pogodio prečku. Borba se vodila na sredini terena, a Spartak je imao više loptu u svojim nogama. Napredak do vođstva dolazi u 38. minutu, kada je Projić centrirao sa leve strane, a Šarić odlično reagovao glavom sa druge stative.

Drugo poluvreme proteklo je u totalnoj inicijativi Spartaka, ali bez mnogo prilika. Najbolju priliku za postizanje pogotka Spartak je imao kada je Todoroski šutirao iz slobodnog udarca, a Šimura nije uspeo odbijenu loptu da prosledi u gol.

Napredak je jedinu priliku u drugom poluvremenu imao desetak minuta pre kraja, kada je rezervista Čečarić sa pet metara glavom loptu poslao pored gola. U 87. minutu igrač Napretka Mršić zaradio je drugi žuti karton i morao je napusti teren.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Petak, naslovne strane štampe

Pročitaj još Privremena zabrana saobraćaja u Rudić ulici produžena do 29. aprila Izmena voznog saobraćaja na relaciji Banatsko Miloševo-Senta-Subotica Četvrtak, naslovne strane štampe Kurs dinara

Detaljnije »
blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 17 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija povolјno će uticati na

Detaljnije »
blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.