blank

Nastavlja se prolećna akcija odvoženja kabastog otpada

JKP “Čistoća i zelenilo” obaveštava da će se kabasti otpad, u sklopu prolećne akcije čišćenja u ponedeljak i utorak, 22. i 23. aprila, odvoziti iz MZ Bački Vinogradi.

blank
Foto: JKP Čistoća i Zelenilo, fejsbuk

Kontejneri će biti postavljeni kod prodavnice Univerexport, u ponedeljak 22. aprila u Kaić Sokaku, odnosno u utorak, 23. aprila kod Željezničke stanice, kod Buki mosta, kod Doma kulture i iza nadvožnjaka.

Kontejneri će u četvrtak i petak (25. i 26. aprila) biti postavljeni u MZ Hajdukovo i to na uglu ulica Prvomajske i Sarajevske.

U četvrtak, 25. aprila kontejneri će biti postavljeni na uglu ulica Cankareve i Sarajevske odnosno u petak 26. aprila na uglu ulica Omladinske i Borisa Kidrića, Stipić šor (preko pruge), na uglu Željezničke i Omladinske preko pruge, na Nosi kod prodavnice i kod mosta.

Kontejneri se postavljaju na lokacijama po programu do 8 časova, a prazne se između 12-14 časova i 17-19 časova. U onim mesnim zajednicama u kojima ova akcija traje po dva dana, kontejneri ostaju na lokacijama tokom čitave noći i povlače se narednog dana od 17 časova. U onim mesnim zajednicama u kojim akcija traje jedan dan, povlačenje kontejnera počinje od 17 časova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.