blank

Nastavljena akcija testiranja mladih i talentovanih sportista

Nastavljena je akcija testiranja talentovanih subotičkih sportista koju u sklopu aktivnosti “Subotica – Evropski grad sportova za 2024. godinu” organizuje Sportski savez grada Subotice.

blank
Foto: Sportski savez Subotice

Za talentovane sportiste koje su prijavili njihovi klubovi Sportski savez je organizovao besplatno testiranje kako bi klubovi imali veći i bolji uvid u razvoj svojih sportista.

Proteklog vikenda u Tehničkoj školi “Ivan Sarić” obavljeno je testiranje za drugu grupu sportista. Testiranje će poslužiti trenerima i sportskim klubovima da na osnovu dobijenih rezultata eventualno koriguju svoje treninge a mladi sportisti da uvide u kojim segmentima imaju mogućnost napretka. Svaka grupa će ponoviti testiranje krajem godine da bi se mopga ispratiti napredak.

Ovo je prva ovakva akcija u organizaciji Sportskog saveza grada Subotice kojom se deca – perspektivni sportisti podvrgavaju stručnom pregledu.

Antropomotoričko testiranje obavila je sportska laboratorija STLab. Akciju je podržao i Resor za sport i omladinu grada Subotice.

Izvor: Sportski savez Subotice

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Trio napustio Spartak

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv sporazumno je prekinuo saradnju sa defanzivcem Ilijom Martinovićem, desnim bočnim Alphonce Msanga Mabulom i  ofanzivnim veznim fudbalerom Morice Abrahamom. Klub

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.