blank

Poraz košarkaša u Zemunu

Košarkaši Spartak Office Shoes-a pretrpeli su poraz na gostovanju ekipi Mladosti u Zemunu u poslednjem kolu regularnog dela Admiral bet košarkaške lige rezultatom 82:79 (14:17, 19:25, 20:23, 29:14).

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Spartak Office Shoes: Cerovina 7, Cvetković 3, Stepanović 7, Milisavljević 9, Radosavljević 5, Medarević 3, Tejić 6, Lazić 9, Gordić 7, Marelja 5, Sokolović 1, Barna 17.

Subotičani su u većem delu meča imali prednost, da bi u poslednja 2 minuta prokockali vođstvo od 8 razlike. Kod rezultata 79:79 Aleksa Ilić je svojom četvrtom trojkom na utakmici uz zvuk sirene doneo pobedu domaćinu.

Spartak Office Shoes je ovu sezonu u završio na drugom mestu sa skorom od 24 pobede i 6 poraza i 54 osvojena boda.

Nakon meča trener Spartaka Vladimir Jovanović je uzroke poraza potražio u lošem izvođenju slobodnih bacanja kao i traljavoj i opuštenoj igri njegovih igrača u poslednjih 5 minuta. “Više su želeli pobedu od nas”, zaključio je strateg Subotičana.

Već u utorak 16. aprila od 20 časova sledi meč protiv Heliosa, gde je za plasman u polufinale ABA 2 lige potrebno odbraniti razliku od 13 poena stečenu na prvoj utakmici u Sloveniji.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.