blank

Radnički podelio plen u Karađorđevu

Meč 25. kola Vojvođanske lige grupa Sever između domaćeg Solunca i Radničkog iz Bajmoka igrao se juče u Karađorđevu i okončan je rezultatom 0:0.

blank
Foto: Subotičke.rs

Solunac: Slijepčević U., Marjanović, Kolundžija, Samardžija, Bogićević, Milikić, Slijepčević D., Kosovac, Božović, Budinčević, Kustudić. Igrao je još: Begović.

Radnički: Lebović S., Maravić, Tosenberger D., Kolak, Miletić, Stojanović, Lebović L., Petrović, Šimić, Vukelić, Marinković. Igrali su još: Maravić U., Ljubojčić, Mitić, Tosenberger F.

Iako je rezultat bio 0:0 utakmica je bila puna šansi gde su današnji golmani bili na zadatku. Prvo poluvreme se igralo dosta tvrdo uz po koju šansu, gde su domaći bili za nijansu bolji.

U drugo poluvreme obe ekipe ulaze otvorenije ali Bajmočani pokazuju bolju igru uz nekoliko stopostotnih šansi. U drugom delu meča Radnički je pokazao bolju igru, ali na kraju je remi ipak realan ishod nakon svega viđenog.

Radnički je sa ovim remijem upisao 43. bod u tekućem šampionatu. U narednom kolu izabranici Nenada Florina dočekaće na svom terenu u lokalnom derbiju ekipu Preporoda iz Novog Žednika.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.